Alt du skal bruge til akvarelmaling

Da vinci, CASANEO rigger pensel, akvarelpensel, str. 4

kr.72.00

CASANEO rigger pensel i str. 4 til akvarelmaling, medium længde i bløde syntetisk fiber med ekstraordinær elasticitet og en virkelig høj farveabsorbering. Perfekt pensel til akvarelmaling! Lidt længere end samme pensel i str. 0.

Skøn lang rigger pensel fra Da Vinci, der gør det lettere at male detaljer og lange linjer i dine malerier. Penslen er en skøn tilføjelse til de almindelige round tip, som vi normalt har med i Selvtid boksene. Hele penslens hoved er nemlig tyndt, hvilket gør det lettere at male lige linjer og detaljer, hvor linjens tykkelse ikke ændre sig løbende.

Da Vinci er et af de bedste penselmærker i verden, og deres CASANEO linje er perfekt til dig, som gerne vil have Da Vinci’s høje kvalitet – uden at betale ugens madbudget for penslen.

CASANEO linjen er et Da Vinci’s mest populære linje af akvarelpensler, da det efter mange års forskning er lykkedes dem at skabe akvarelpensler af syntetiske penselhår, der har samme kvalitet som deres akvarelpensler med Kazan egernhår. CASANEO penslen er bl.a. kendt for at:

  • Være fremstillet af ekstra glat “bølgede” syntetiske fibre
  • Har en høj farveabsorberende kapacitet og giver en perfekt farvedosering
  • Har mange af de samme egenskaber som egernhår
  • Kan både bruges til akvarelmaling og flydende akrylmaling

På lager