August boksen

kr.339.00kr.509.00

Autentiske august 🌆 Vi trækker stikket lidt ud for en stund og skaber en stemning fuld af ro og afdæmpede farver, når vi maler månedens fire autentiske projekter. På den måde giver vi plads til nye kreative tanker, anderledes inspirationskilder og ikke mindst overskud til at lære et fantastisk (måske) nyt produkt at kende.

Månedens ekstra produkt er nemlig masking fluid! Et skønt ekstra produkt at tilføje og kombinere med sin samling af akvarelgrej. Vi har lagt Molotows masking pen med i boksen, som både er nem at bruge og som holder ønskede områder fri for farve, så du kan skabe vidunderlige og legende effekter på dine malerier.

Vi har naturligvis udviklet de fire projekter rundt om ekstra produktet, så du lærer hvordan masking fluid kan bruges og kan blive inspireret. Men fælles for alle projekterne er, at vi har fundet ro og autentiske motiver i vores smukke omgivelser udenfor. I denne måned følger der ingen omrids med til projekterne, da vi bruger masking fluid til at skabe vores motiver – på den måde er der også masser af plads til egenfortolkning og mulighed for at sætte et ekstra personligt præg på dine malerier.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber august boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber august boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Dusk green (630), Cerulean blue (535), Yellow ochre (227) og Permanent red violet (567)

OBS: August boksen bliver først sendt ud fra d. 1. august.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

August boksen

Leg med hvide detaljer og sæt dit personlige præg på projekterne

strand akvarelmaling selvtid

Brusende bølger

Bliv godt introduceret til månedens ekstra produkt masking fluid i dette legende projekt. Du kommer til at bruge masking fluid til at skabe brusende bølger på den smukke sommerlige strand.

bokeh teknik akvarelmaling

Bokeh bøtte

Du kender helt sikkert teknikken fra fotografier, når baggrund er sløret og små cirkler træder frem. Nu bringer vi effekten til maleriet med den smukke baggrund til den simple mælkebøtte.

storby akvarelmaling

Skyline solnedgang

Mal en idyllisk smuk solnedgang over skylinen, reflekteret i det lune hav. Du kan sammensæt din egen personlige skyline ved at kombinere alt din yndlings arkitektur til din egen unik by.

dråber akvarelmaling selvtid

Regndråber

Dråber kan tilføje umådeligt meget til motiver. Derfor øver du dig i dette projekt på at perfektionere teknikken til at male regndråber, som pibler af papiret. Sæt god tid af og iagttag, hvordan du bliver bedre, dråbe fra dråbe.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement