April boksen

Selvtid er blevet ramt af april månedens påske-feber, som har sat et tydeligt og charmerende aftryk på denne måneds boks!

Endnu engang har vi fyldt boksen med vores sædvanlige guides, fantastisk akvarelmaling fra Van Gogh og ikke mindst et helt nyt ekstra produkt 🧡 I denne boks har vi nemlig tilføjet akvarelblyanter, som er en perfekt tilføjelse til dine akvarelmalinger, eller måske endda dit nye favorit produkt til at skabe smukke malerier.

Akvarelblyanterne er fra mærket bruynzeel og fremstillet med kvalitetspigmenter, så farven kommer smukt ned på dit papir. De er bl.a. fantastiske at bruge til at tegne omrids op, hvis man ikke ønsker synlige steger, da de opløses af vand. Og det er blot én af de mange måder de kan bruges på, som vi naturligvis lærer dig i de fire skønne og påske-lige projekter.

Du får 6 akvarelblyanter med, så du har en del forskellige farver til dine fremtidige projekter, hvis du forelsker dig helt i de teknikker, du lærer i boksen.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber april boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber april boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Burnt Umber (409), Azo Yellow Light (268) og Permanent Orange (266).

OBS: April boksen bliver først udsendt fra d. 1 april.

Se projekterne nedenfor.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

April boksen

Kom i påskestemning med livlige farver og lær at bruge akvarelblyanter

Mal påskeæg med akvarelmaling

Påskeæg

Det første projekt er den perfekte introduktion til akvarelblyanterne. Hvert æg lærer dig en ny teknik, så du er godt klædt på til resten af boksen. Og så kan du klippe æggene ud til en personlig påskedekoration!

Lær at male blomster med akvarelmaling

Yndige påskeliljer

Blomsten som er indbegrebet af påske med sin livlige gule farve. Du bruger dine akvarelblyanter til at tilføje detaljer til din blomst, som giver dem et unikt grafisk udtryk. Projektet kommer med et omrids.

Lær at male akvarel landskaber

Solrig kornmark

Vores ‘varmeste’ projekt til dato af en solrig kornmark. Vi arbejder længe på den våde baggrund, så du får et ekstra bomuldspapir med, som du kan opdele i 2 x A5 for at øve teknikken først og male flere versioner.

Lær at male dyr med akvarelblyanter

Haren Henriette

En kæk ung hare som kombinerer alle de teknikker du har lært i boksen. Du bruger akvarelmalingen med dine nye blyanter til at skabe din nuttede nye ven med smukke skygger og indikationen af pels.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Andre månedsbokse