Alt du skal bruge til akvarelmaling

Akvareltusch duotip Ecoline, botaniske farver

kr.128.00

Akvareltuscher fra Ecoline med flydende vandmaling. Dette dejlige sæt med 6 Duotip-markører giver dig et stort udvalg af farver til at skabe imponerende botaniske akvarelmalerier og illustrationer med. På grund af deres praktiske indpakning kan du tage dem med til udendørsmaling eller feltstudier uden at skulle medbringe maling!

i sekundære farver er et fantastisk basissæt til at starte din akvareltusch samling med. Udvid nemt din farvepalet ved at tilføje det primære farvesæt og skab et fuldt spektrum af farver med kun seks penne!

Indhold: 6 akvareltuscher (233 Chartreuse – 318 Carmine – 548 Blue Violet – 601 Light Green – 602 Deep Green – 416 Sepia).

Ecoline Duotip akvarelmarkørerne indeholder koncentreret, gennemsigtig, flydende akvarelmaling. Akvarelmalingen stråler og er dejligt kraftige i deres farver. Akvareltuschen er dejlig alsidig med sine to spidser i forskellige forme: en rund spids og skrå markør. De to ender giver dig frihed til at lave fine eller brede linjer og farve større områder hurtigt. De farvestofbaserede Duotips fungerer perfekt i kombination med traditionel akvarelmaling og tilbyder dig en bred vifte af muligheder i stilarter og farvevariationer. Hvilket er med til at gøre Duotip yderst velegnet til tegninger og illustrationer med store farveblokke, streger og små detaljer.

Godt at vide om Ecoline Duotip akvareltusch:

  • Strålende farver baseret på farvestof og gummi arabicum
  • Praktiske akvareltuscher med to forskellige spidser
  • Bland farver med vand og brug en pensel til at skabe smukke akvareleffekter og subtile farveovergange
  • Brug akvareltuschen på vådt papir til våd-i-våd-teknikker
  • Farverne sætter sit godt på akvarelpapir, tegnepapir og pap
  • Opbevar vandret, så farvestoffet forbliver jævnt fordelt i pennen
  • Er din tusch med den flydende akvarelmaling blevet lidt tør? Bring den til liv igen ved at fugte tuschen med vand!
  • Farverne kan godt falme over tid, hvis de bliver udsat for direkte sollys. Så pas på, hvor du hænger dine akvarelmalerier skabt med akvareltuscher fra Ecoline

På lager