Abonnement uden intro bokse

Fra: kr.299.00 / Måned

Har du allerede styr på de grundlæggende teknikker indenfor akvarelmaling, og har du også allerede en del af de grundlæggende produkter?

Nu kan du starte dit Selvtid abonnement uden vores intro bokse og starte med at modtage den nuværende måneds boks (januar). Denne løsning er til dig, som måske allerede har prøvet kræfter af med akvarelmaling, men gerne vil lære nye spændende teknikker eller få inspiration til smukke projekter.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du starter dit abonnement. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hver måned udvikler vi en ny boks, som du kommer til at modtage automatisk i begyndelsen af måneden, når du abonnerer. Alle vores bokse indeholder 4 nye projekter du kan male, alle produkter du skal bruge og trykte guides. Du får også adgang til Selvtids videounivers, som vi i den grad anbefaler dig at bruge! Her er der en video til at guide dig igennem hvert projekt, give dig masser af viden og gøre det lidt sjovere at male.

Den angivet pris for abonnementet er ikke inkluderet fragt. Fragtprisen bliver bestemt ud fra din adresse og valgte leveringsmetode, men vil typisk være omkring 35 kr.

Køber du dette abonnement før d. 10 i måneden, sender vi din første boks med det samme. Bestiller du efter d. 10 i måneden, sender vi din første boks afsted den første hverdag i næste måned.

Læs handelsbetingelserne her. Vigtigst af alt, skal du være opmærksom på, at du er bundet i de første tre måneder (svarende til tre bokse, hvilket inkluderer de to intro bokse). Herefter kan du opsige dit abonnement, hvis du har lyst – dog mindst fem dage før den efterfølgende måned begynder.

Clear

Hvornår betaler du og får din første boks?

Køb mellem d. 1 & d. 10

Starter du dit abonnement i de første ti dage af måneden, betaler du hele beløbet 299 – 469 kr. med det samme. Vi sender ligeledes din boks afsted med det samme, så du modtager den indenfor 2 – 4 hverdage. Bestiller du inden d. 10 vil din første boks blive måneds boksen fra den måned vi er i. Eks. bestiller du d. 5 december, vil du modtage vores december boks.

Køb mellem d. 11 & 31

Starter du dit abonnement efter d. 10 i måneden, vil du blive
opkrævet beløbet for de tilvalgte ekstra materialer (hvis du har valgt det) med det samme. Vi trækker dog først 299 for dit abonnement d. 1 i måneden efter, hvor vi sender boksen afsted. Du kan altid skrive til info@selvtid.dk, hvis du vil at starte med det samme. Bestiller du efter d. 10 i måneden vil din første boks blive næste måneds boks.

Skønne overskuelige projekter
Skønne overskuelige projekter@Linda
Læs mere
Skønne overskuelige projekter, med god vejledning så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Materialerne er virkelig lækre og konceptet er gennemført ud i detaljen. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede facebook gruppe :).
Sublim kundeservice og produkt!
Sublim kundeservice og produkt!@BoletteSinnet
Læs mere
Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer. Og så er der en helt igennem fantastisk kundeservice med smil på læben og oprigtig interesse for kunderne. Bliv endelig ved sådan.
Hej Selvtid
Hej Selvtid@Henrik
Læs mere
Hej Selvtid Jeg modtog en boks fra jer i sidste weekend, og har allerede brugt mange gode timer med jeres vare. Dejligt at kunne fordybe sig i nogle fantastiske kreative projekter. Det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller materialer fra jer! /Henrik
Terapi for sjælen
Terapi for sjælen@LindaG
Læs mere
Fik hurtigt malet mig igennem 1. introboks, super letforståelige videoer, overkommelige projekter, samt motivation for at fortsætte på egen hånd ud i akvarellens glæder. Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen. Der er altid hurtig og super venlig service, hvis man har spørgsmål eller forslag.
En super god måde at lære akvarelmaling
En super god måde at lære akvarelmaling@Anette
Læs mere
Har købt måneds abb. hos Selvtid. Super fint koncept. Rigtig gode produkter og videoer som hjælper en med teknikkerne. Jeg er stor fan :) Har også købt ekstra produkter i webshoppen og det har også fungeret perfekt.
SKØNT!
SKØNT!@Christine
Læs mere
Super hurtig levering, gode produkter i boksen og er allerede hooked på min nye hobby. Glæder mig så meget til næste måned 😩😍
God start! Dejligt man kan pause videoerne!
God start! Dejligt man kan pause videoerne!@Luna
Læs mere
Jeg har kun modtaget en boks so far, men er ret så vild med at male allerede! 😍 Troede jeg ville være et kaos, men det er lettere end jeg havde regnet med, selvom jeg ofte skal pause videoerne, for at øve mig lidt ekstra på det ekstra papir.
Tidligere
Næste

Hvordan fungerer et Selvtid abonnement?

Som medlem af Selvtid starter du hver måned ud med en ny boks med fire fantastisk akvarel projekter. Vi fokusere på hele tiden at give dig kreative udfordringer, smukke malerier og sjove teknikker. Efter nogle måneder vil du selv have egenskaberne til, at kunne male lige hvad du har lyst til.

Derudover får du hver måned et nyt produkt som du lærer at bruge, såsom sort akvarelpapir, hvid gouache maling eller nye pensler. For at blive ved med at udvide din horisont og din samling af materialer.

Du får adgang til et video univers, hvor du bliver guidet igennem hvert eneste projekt af Selvtids egen kunstner, Helena Christensen. Videoer er fuld af gode råd og tips, som giver dig den bedste viden til at udvikle dine kreative evner!

Derudover har vi også et fantastisk fællesskab på Facebook, hvor du kan dele dine malerier med andre Selvtid medlemmer, søge gode råd og få inspiration fra andre akvarel-entusiater.

Med Selvtid får du hver måned alt du skal bruge til at skabe smukke malerier. Så du skal bruge mindre tid på at finde materialer og mere tid på at bruge dem. Alle materialerne er af høj kvalitet, for at sikre den bedste oplevelse for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en del grundlæggende materialer du modtager i vores intro bokse. Vælger du at starte et abonnement uden intro boksene, skal du derfor tilkøbe de grundlæggende materialer du mangler. 

I sidste ende er Selvtid dit kreative frirum. Derfor betyder dine ønsker og holdninger rigtig meget for os. Du kan være med til at afgøre indholdet af fremtidige bokse, ved at melde dig ind i vores lukket Facebook fællesskab. Her kan du udover at søge viden og dele din interesse med andre akvarelentusiaster, også deltage i afstemninger og komme med forslag til fremtidige projekter.

Du behøver ingen tidligere erfaring med maling eller tegning – kun lysten til at lære og udfolde din kreativitet. Derudover tager hvert projekt mellem 30 minutter og (maks) 2 timer. Så du skal ligesom med enhver anden hobby kunne sætte lidt af din aften af til dig selv og din kreativitet en gang om måneden.

Husk ikke at lade dig skræmme væk af din tvivl på egne evner! 

Alle kan lære at male. Punktum. Og hvis et projekt ser lidt for udfordrende ud, er det ofte fordi vi giver en tegneskitse med i boksen, som du kan male ud fra. Vi siger bestemt ikke, at du ikke kommer til at blive udfordret. Og selvfølgelig er alle malerier ikke et mesterværk. Men vi er sikre på, at du kommer til at blive overrasket over, hvor meget du kan lære, og hvor smukke malerier du selv kan skabe.

Se hvilken boks starter du med, hvis du begynder dig abonnement i dag

September boksen

Lad dig tryllebinde af de betagende neonfarver på det sorte papir

Lær at male en påfuglefjer

Påfuglefjer

Sæt en time af til at fordybe dig i den realistiske påfuglefjer fortryllet med glimtrende farver. Du får især øvet dig på at skabe helt tynde linjer med de elegante detaljer på den farverige påfuglefjer. 

Lær at male portrætter med akvarelmaling

Najade nymfen

Lad dig forføre af den psykedeliske najade nymfe. Skab en magisk selvlysende effekt ved at udnytte papirets unikke udtryk sammen med de klare neonfarver, som du lærer at blande.

Mageligt måneskin selvtid

Mageligt måneskin

Skru ned for farverne og op for roen med dette smukke sort/hvid maleri. Projektet fokuserer især på at male med flere lag, for at fremhæve kraterne og skabe dybde og detaljer i den skinnende måne.

Trin for trin guide til at male dyr

Fisken Fiona

Boksen slutter af med Fisken Fiona, der byder på glitrende skæl, en hale fuld af farver og fri leg og fantasi på det sorte akvarelpapir. Vi laver farvespil med lyse og mørke farver, så de virkelig spiller hinanden op på smukkeste vis.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb nogle af vores tidligere måneds bokse enkeltvis (uden for abonnement)