Alt-i-én akvarelbokse til begyndere og øvede

Lær at male med akvarel eller få motivationen til at gribe til penslen igen.
Med et abonnement på Selvtid’s bokse med alt du skal bruge til at male med akvarel, er det let og overskueligt at få malet. Alle bokse indeholder fire lærerige akvarelprojekter, akvarelpapir, øvepapir, akvarelmaling, akvarelpostkort, omrids og grafitpapir til de ambitiøse motiver og et spændende ekstra produkt til akvarel.

Abonnement

 • Abonnement med intro bokseAbonnement med intro bokse Hurtigt Overblik
  • Abonnement med intro bokseAbonnement med intro bokse Hurtigt Overblik
  • Abonnement med intro bokse

  • kr.299.00 nu, og kr.299.00 hver måned
  • Introboksene giver dig ikke bare de vigtigste materialer du skal bruge, men lærer dig også om alle de mest grundlæggende teknikker. Så du får det bedst mulige fundament for at udforske med akvarelmaling og udfolde din kreative side. Med dette abonnement starter du med at få intro bokse i de to første måneder. Herefter går du automatisk over til at…
 • Abonnement uden intro bokseAbonnement uden intro bokse Hurtigt Overblik
  • Abonnement uden intro bokseAbonnement uden intro bokse Hurtigt Overblik
  • Abonnement uden intro bokse

  • Fra: kr.299.00 / Måned
  • Har du allerede styr på de grundlæggende teknikker indenfor akvarelmaling, og har du også allerede en del af de grundlæggende produkter? Nu kan du starte dit Selvtid abonnement uden vores intro bokse og starte med at modtage den nuværende måneds boks (december). Denne løsning er til dig, som måske allerede har prøvet kræfter af med akvarelmaling, men gerne vil lære…
 • Digitalt abonnementDigitalt abonnement Hurtigt Overblik
  • Digitalt abonnementDigitalt abonnement Hurtigt Overblik
  • Digitalt abonnement

  • kr.99.00 / Måned
  • Har du allerede en masse akvarelmaling og pensler, men mangler inspiration eller vejledning til hvordan du kommer i gang? Så er denne digitale løsning perfekt! Med dette abonnement får du adgang til Selvtids videounivers på vores hjemmeside, som indeholder deltaljeret videoguides til vores projekter. Du kan både starte dit digitale abonnement med eller uden vores intro bokse. Hvis du vælger…
Boks til at male sammen

Nu er fælles male boksen lanceret

Det har aldrig været mere simpelt at skabe kreative minder sammen!

Hvad skal du bruge for at male med akvarelmaling som begynder

Hvilken type akvarelmaling skal jeg bruge? Hvor meget skal mit akvarelpapir veje? Hvilken pensel er bedst til at male akvarel? Det er fantastisk at bruge tid på at lege med akvarelmalingens muligheder, men det er mindre fantastisk at finde rundt i junglen af produkter og materialer, som man skal bruge. Derfor har vi lavet en kort guide til nybegyndere inden for akvarel, som giver dig et overblik over, de forskellige ting du skal være opmærksom på, når du starter med at male med akvarel.

Begynder guide: Hvilke produkter skal du bruge til at male med akvarel?

Pas godt på din akvarelpensel og forlæng dens levetid

En god pensel til at male akvarelmaling er uundværlig. Derfor har vi også fundet et udvalg af fantastiske pensel, hvor vi virkelig kan anbefale de skønne pensler fra Van Gogh.  Hvis man ikke behandler sine pensler rigtigt, kan de hurtigt blive slidte, og ens investering i en god pensel kan blive erstattet af en træls månedlig udgift til nye pensler. Men den gode nyhed er, at det er super let at passe godt på sine pensler, så du kan få glæde af dem i lang tid.

Half pans, flydende vandmaling eller akvarel på tube. Hvad er forskellen på de forskellige typer af akvarelmaling?

Der findes grundlæggende tre typer af akvarelmaling. Tørret half pans, akvarelmaling på tube og flydende vandmaling. Selvom alle tre former for akvarelmaling er skønne, har de dog hver især sine styrker og udfordringer. Vi har lavet en kort video, som hurtigt giver dig et overblik over, hvad forskellen på de forskellige typer af akvarelmaling er – og grundene for at vælge den ene maling frem for den anden.

God råd til nybegyndere inden for akvarelmaling

Akvarelmaling er ufattelig simpelt og fuld af nuancer på samme tid. Som nybegynder er der mange gode tips og tricks, som kan hjælpe en med at undgå fejl eller bruge unødvendige penge.  Derfor har vi samlet 9 forskellige råd, som kan give dig den bedste start på din kreative rejse med akvarel maling.