Lær at male med akvarel

Bliv en del af Selvtid i dag med et abonnement eller en individuel boks!

1

Abonnement med intro bokse

Vi anbefaler, at du starter dit Selvtid medlemskab med vores intro bokse de to første måneder. Med intro boksene lærer du de mest grundlæggende teknikker, også får du de vigtigste materialer, du skal bruge. Boksene giver dig det bedst mulige fundament for at lege med akvarelmaling.

Prøv flydende vandmaling

Månedens boks

Se hvilken boks du som medlem af Selvtid kan glæde dig til at modtage næste måned! Du kan også købe boksen enkeltvis. Hvis du ikke har prøvet introboksene først, råder vi dig til at starte der, for at få det bedst mulige fundament for din kreative rejse. Denne måneds boks er januar boksen.

Lær at male med akvarelmaling

Abonnement uden intro bokse

Nu kan du starte dit abonnement med månedens boks, hvis du ikke ønsker de to intro boks. Denne løsning er til dig, som allerede har prøvet kræfter af med akvarelmaling – eller dig, som bare elsker at være kreativ og er klar til at kaste sig ud i en smule mere avanceret projekter fra start. 

Design uden navn (1)

Digitalt abonnement

Et digitalt abonnement giver dig adgang til  videouniverset, som indeholder deltaljerede videoguides til alle Selvtid projekter, samt mulighed for at downloade de trykte “step-by-step” guides. Du får ikke tilsendt en boks med produkter. Abonnementet starter med adgang til introboksene

Giv en Selvtid boks som gave

Intro bokse fra Selvtid er den perfekte gave til en kreativ sjæl, som altid er nysgerrig og elsker at fordybe sig i spændende projekter. Du tegner ikke et abonnement, men får til gengæld boksene til abonnementspris. 

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement

Hvordan fungerer et Selvtid abonnement?

For at give dig den bedst mulige start med akvarelmaling, starter dit abonnement ud med intro bokse de første to måneder. Her vil du blive introduceret til de mest basale teknikker, farveteori og meget mere. Derudover får du i de to intro bokse alle de grundlæggende materialer du skal bruge.

Som medlem af Selvtid starter du hver måned ud med en ny boks med fire fantastiske akvarelprojekter. Vi fokuserer hele tiden på, at give dig kreative udfordringer, smukke malerier og sjove teknikker. Efter nogle måneder vil du selv have egenskaberne til, at kunne male lige hvad du har lyst til.

Derudover får du hver måned et nyt produkt, som du lærer at bruge, såsom sort akvarelpapir, hvid gouache maling eller nye pensler. For at blive ved med at udvide din horisont og din samling af materialer.

Du får adgang til et video univers, hvor du bliver guidet igennem hvert eneste projekt af Selvtids egen kunstner, Helena Christensen. Videoerne er fuld af gode råd og tips, som giver dig den bedste viden til at udvikle dine kreative evner!

Derudover har vi også et fantastisk fællesskab på Facebook, hvor du kan dele dine malerier med andre Selvtids medlemmer, søge gode råd og få inspiration fra andre akvarelentusiater.

Med Selvtid får du hver måned alt du skal bruge til at skabe smukke malerier. Så du skal bruge mindre tid på at finde materialer og mere tid på at bruge dem. Alle materialerne er af høj kvalitet, for at sikre den bedste oplevelse for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en del grundlæggende materialer du modtager i vores intro bokse. Vælger du at starte et abonnement uden intro boksene, skal du derfor tilkøbe de grundlæggende materialer du mangler. Du kan se et overblik over materialerne her.

I sidste ende er Selvtid dit kreative frirum. Derfor betyder dine ønsker og holdninger rigtig meget for os. Du kan være med til at afgøre indholdet af fremtidige bokse, ved at melde dig ind i vores lukket Facebook fællesskab. Her kan du udover at søge viden og dele din interesse med andre akvarelentusiaster, også deltage i afstemninger og komme med forslag til fremtidige projekter.

Du behøver ingen tidligere erfaring med maling eller tegning – kun lysten til at lære og udfolde din kreativitet. Derudover tager hvert projekt mellem 30 minutter og (maks) 2 timer. Så du skal ligesom med enhver anden hobby kunne sætte lidt af din aften af til dig selv og din kreativitet en gang om måneden.

Husk ikke at lade dig skræmme væk af din tvivl på egne evner! 

Alle kan lære at male. Punktum. Og hvis et projekt ser lidt for udfordrende ud, er det ofte fordi vi giver en tegneskitse med i boksen, som du kan male ud fra. Vi siger bestemt ikke, at du ikke kommer til at blive udfordret. Og selvfølgelig er alle malerier ikke et mesterværk. Men vi er sikre på, at du kommer til at blive overrasket over, hvor meget du kan lære, og hvor smukke malerier du selv kan skabe.

07CA63DB-7625-43FD-905D-2994702F1FEA

What's in the box?

  • 4 akvarel projekter du kan male, inkl. guides og reference billeder.
  • Akvarelpapir, maling, grafit papir og andet materiale du skal bruge.
  • Adgang til online undervisningsvideoer til hvert kunstværk.
  • Introduktionsboksene indeholder derudover også æske til din maling, tre pensler, malertape og blyant.
  • Hver måned modtager du desuden et nyt produkt til din samling, som du lærer at bruge i månedens projekter. Det kan være alt fra guldmaling, masking fluid eller nye pensler.

God start på måneden

Vi udsender månedens boks den første hverdag i måneden. Herefter er den hos dig indenfor 2-4 hverdage.

Første boks?

Bestiller du før d. 10., sender vi boksen afsted med det samme. Ellers sendes din boks ud den første hverdag i næste måned.

Ekstra materialer

Andre køb på siden bliver sendt ud den første hverdag efter bestillingen med din valgte leverandør.

Giv et kreativt frirum i gave

Bokse fra Selvtid er den perfekte gave til dine kære, som elsker at være kreative og skabe smukke projekter. Vi sender den første boks til dig, som du kan pakke ind og få glæden af at give. Du kan give enten 2 eller 3 bokse, som gavemodtageren får tilsendt en gang om måneden, hvorefter abonnementet stopper automatisk.

Kreativ gave idéer