Lær at male med akvarel

Bliv en del af Selvtid i dag med et abonnement eller en individuel boks!

akvarelmaling for begyndere trin for trin guides

Abonnement med intro bokse

Vi anbefaler, at du starter dit Selvtid medlemskab med vores intro bokse de to første måneder. Med intro boksene lærer du de mest grundlæggende teknikker, og så får du de vigtigste materialer, du skal bruge. Boksene giver dig det bedst mulige fundament for at lege med akvarelmaling.

Fornyelsesboksen selvtid januar boks

Se hvilken boks du som medlem af Selvtid kan glæde dig til at modtage næste måned! Hvis du ikke har prøvet introboksene først, råder vi dig til at starte der, for at få det bedst mulige fundament for din kreative rejse. Måneds boksene kan også købes uden abonnement.

lær at male med akvarel trin for trin

Abonnement uden intro bokse

Nu kan du starte dit abonnement med månedens boks, hvis du ikke ønsker de to intro bokse. Denne løsning er til dig, som allerede har prøvet kræfter af med akvarelmaling – eller dig, som bare elsker at være kreativ og er klar til at kaste sig ud i en smule mere avancerede projekter fra start. 

digitalt kursus i akvarelmaling for begyndere

Et digitalt abonnement giver dig adgang til  videouniverset, som indeholder deltaljerede videoguides til alle Selvtid projekter, samt mulighed for at downloade de trykte “step-by-step” guides. Du får ikke tilsendt en boks med produkter. Abonnementet starter med adgang til introboksene

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement

Boks til at male sammen

Nu er fælles male boksen lanceret

Det har aldrig været mere simpelt at skabe kreative minder sammen!

God start på måneden

Vi udsender månedens boks den første hverdag i måneden. Herefter er den hos dig indenfor 2-4 hverdage.

Individuelle bokse

Køber du en eller flere individuelle bokse bliver din ordre sendt ud den første hverdag efter bestillingen med din valgte leverandør.

Første boks?

Bestiller du dit abonnement før d. 10., sender vi boksen afsted med det samme. Ellers sendes din boks ud den første hverdag i næste måned.

Skønne overskuelige projekter
Skønne overskuelige projekter@Linda
Læs mere
Skønne overskuelige projekter, med god vejledning så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Materialerne er virkelig lækre og konceptet er gennemført ud i detaljen. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede facebook gruppe :).
Sublim kundeservice og produkt!
Sublim kundeservice og produkt!@BoletteSinnet
Læs mere
Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer. Og så er der en helt igennem fantastisk kundeservice med smil på læben og oprigtig interesse for kunderne. Bliv endelig ved sådan.
Hej Selvtid
Hej Selvtid@Henrik
Læs mere
Hej Selvtid Jeg modtog en boks fra jer i sidste weekend, og har allerede brugt mange gode timer med jeres vare. Dejligt at kunne fordybe sig i nogle fantastiske kreative projekter. Det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller materialer fra jer! /Henrik
Terapi for sjælen
Terapi for sjælen@LindaG
Læs mere
Fik hurtigt malet mig igennem 1. introboks, super letforståelige videoer, overkommelige projekter, samt motivation for at fortsætte på egen hånd ud i akvarellens glæder. Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen. Der er altid hurtig og super venlig service, hvis man har spørgsmål eller forslag.
En super god måde at lære akvarelmaling
En super god måde at lære akvarelmaling@Anette
Læs mere
Har købt måneds abb. hos Selvtid. Super fint koncept. Rigtig gode produkter og videoer som hjælper en med teknikkerne. Jeg er stor fan 🙂 Har også købt ekstra produkter i webshoppen og det har også fungeret perfekt.
SKØNT!
SKØNT!@Christine
Læs mere
Super hurtig levering, gode produkter i boksen og er allerede hooked på min nye hobby. Glæder mig så meget til næste måned 😩😍
God start! Dejligt man kan pause videoerne!
God start! Dejligt man kan pause videoerne!@Luna
Læs mere
Jeg har kun modtaget en boks so far, men er ret så vild med at male allerede! 😍 Troede jeg ville være et kaos, men det er lettere end jeg havde regnet med, selvom jeg ofte skal pause videoerne, for at øve mig lidt ekstra på det ekstra papir.
Tidligere
Næste

Hvordan fungerer et Selvtid abonnement?

For at give dig den bedst mulige start med akvarelmaling, starter dit abonnement ud med intro bokse de første to måneder. Her vil du blive introduceret til de mest basale teknikker, farveteori og meget mere. Derudover får du i de to intro bokse alle de grundlæggende materialer du skal bruge.

Som medlem af Selvtid starter du hver måned ud med en ny boks med fire fantastiske akvarelprojekter. Vi fokuserer hele tiden på, at give dig kreative udfordringer, smukke malerier og sjove teknikker. Efter nogle måneder vil du selv have egenskaberne til, at kunne male lige hvad du har lyst til.

Derudover får du hver måned et nyt produkt, som du lærer at bruge, såsom sort akvarelpapir, hvid gouache maling eller nye pensler. For at blive ved med at udvide din horisont og din samling af materialer.

Du får adgang til et video univers, hvor du bliver guidet igennem hvert eneste projekt af Selvtids egen kunstner, Helena Christensen. Videoerne er fuld af gode råd og tips, som giver dig den bedste viden til at udvikle dine kreative evner!

Derudover har vi også et fantastisk fællesskab på Facebook, hvor du kan dele dine malerier med andre Selvtids medlemmer, søge gode råd og få inspiration fra andre akvarelentusiater.

Med Selvtid får du hver måned alt du skal bruge til at skabe smukke malerier. Så du skal bruge mindre tid på at finde materialer og mere tid på at bruge dem. Alle materialerne er af høj kvalitet, for at sikre den bedste oplevelse for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en del grundlæggende materialer du modtager i vores intro bokse. Vælger du at starte et abonnement uden intro boksene, skal du derfor tilkøbe de grundlæggende materialer du mangler. Du kan se et overblik over materialerne her.

I sidste ende er Selvtid dit kreative frirum. Derfor betyder dine ønsker og holdninger rigtig meget for os. Du kan være med til at afgøre indholdet af fremtidige bokse, ved at melde dig ind i vores lukkede Facebook fællesskab. Her kan du udover at søge viden og dele din interesse med andre akvarelentusiaster, også deltage i afstemninger og komme med forslag til fremtidige projekter.

Du behøver ingen tidligere erfaring med maling eller tegning – kun lysten til at lære og udfolde din kreativitet. Derudover tager hvert projekt mellem 30 minutter og (maks) 2 timer. Så du skal ligesom med enhver anden hobby kunne sætte lidt af din aften af til dig selv og din kreativitet en gang om måneden.

Husk ikke at lade dig skræmme væk af din tvivl på egne evner! 

Alle kan lære at male. Punktum. Og hvis et projekt ser lidt for udfordrende ud, er det ofte fordi vi giver en tegneskitse med i boksen, som du kan male ud fra. Vi siger bestemt ikke, at du ikke kommer til at blive udfordret. Og selvfølgelig er alle malerier ikke et mesterværk. Men vi er sikre på, at du kommer til at blive overrasket over, hvor meget du kan lære, og hvor smukke malerier du selv kan skabe.

Giv et kreativt frirum i gave

Bokse fra Selvtid er den perfekte gave til dine kære, som elsker at være kreative, skabe smukke projekter eller måske mangler motivation til at sætte tid af til sig selv. Du kan give enten 1 eller 2 intro bokse, som vi sender til dig med det samme, så de hurtige er klar til at blive pakket ind og givet med kærlighed. 

Kreativ gave idéer