Fri til kreativitet

Akvarel for begyndere

Selvtid er til dig, som gerne vil dykke ned i akvarelmalingens fantastiske univers. Vi skaber en ny alt-i-en boks hver måned med nye projekter og skønne produkter - så du får alt, du skal bruge til at lave smukke akvarelmalerier. Det eneste du skal gøre er at sætte tid af til er dig selv og din kreativitet.

Boks til at male sammen

Nu er fælles male boksen lanceret

Det har aldrig været mere simpelt at skabe kreative minder sammen!

Autentiske august

Vi trækker stikket lidt ud for en stund og skaber en stemning fuld af ro og afdæmpede farver, når vi maler månedens fire autentiske projekter. På den måde giver vi plads til nye kreative tanker, anderledes inspirationskilder og ikke mindst overskud til at lære et fantastisk (måske) nyt produkt at kende. Månedens ekstra produkt er nemlig masking fluid! Et skønt ekstra produkt at tilføje og kombinere med sin samling af akvarelgrej. 

Lær at male med akvarelmaling

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement

Det har aldrig været nemmere at lære at male med akvarel

Skønne overskuelige projekter
Skønne overskuelige projekter@Linda
Læs mere
Skønne overskuelige projekter, med god vejledning så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Materialerne er virkelig lækre og konceptet er gennemført ud i detaljen. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede facebook gruppe :).
Sublim kundeservice og produkt!
Sublim kundeservice og produkt!@BoletteSinnet
Læs mere
Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer. Og så er der en helt igennem fantastisk kundeservice med smil på læben og oprigtig interesse for kunderne. Bliv endelig ved sådan.
Hej Selvtid
Hej Selvtid@Henrik
Læs mere
Hej Selvtid Jeg modtog en boks fra jer i sidste weekend, og har allerede brugt mange gode timer med jeres vare. Dejligt at kunne fordybe sig i nogle fantastiske kreative projekter. Det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller materialer fra jer! /Henrik
Terapi for sjælen
Terapi for sjælen@LindaG
Læs mere
Fik hurtigt malet mig igennem 1. introboks, super letforståelige videoer, overkommelige projekter, samt motivation for at fortsætte på egen hånd ud i akvarellens glæder. Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen. Der er altid hurtig og super venlig service, hvis man har spørgsmål eller forslag.
En super god måde at lære akvarelmaling
En super god måde at lære akvarelmaling@Anette
Læs mere
Har købt måneds abb. hos Selvtid. Super fint koncept. Rigtig gode produkter og videoer som hjælper en med teknikkerne. Jeg er stor fan 🙂 Har også købt ekstra produkter i webshoppen og det har også fungeret perfekt.
SKØNT!
SKØNT!@Christine
Læs mere
Super hurtig levering, gode produkter i boksen og er allerede hooked på min nye hobby. Glæder mig så meget til næste måned 😩😍
God start! Dejligt man kan pause videoerne!
God start! Dejligt man kan pause videoerne!@Luna
Læs mere
Jeg har kun modtaget en boks so far, men er ret så vild med at male allerede! 😍 Troede jeg ville være et kaos, men det er lettere end jeg havde regnet med, selvom jeg ofte skal pause videoerne, for at øve mig lidt ekstra på det ekstra papir.
Tidligere
Næste

Digitale bokse

Køb digital adgang til boksene og få videoer og digitale step-by-step guides

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Meld dig ind i et fællesskab fuld af støtte og inspiration!

Vi har et fantastisk lukket fællesskab på Facebook, for alle Selvtids medlemmer og akvarel-entusiaster. Her kan du dele alle dine tanker med andre akvarel-entusiaster, få inspiration, viden og indflydelse på Selvtids fremtidige bokse!

Modtager af:

Mikrolegat logoet